Kosmetisk behandlinger

Vi har et ganske stort utvalg av behandlinger som passer hud -og hårproblemer uten laser og kirurgi.
Aldersgrensen varierer i forhold til type behandling du ønsker deg. Dette får du vite på konsultasjon time. Konsultasjonstimen er 15 minutter og koster 150 kr. Konsultasjon er ikke obligatorisk ,men det er viktig å avklare en god del ting blant annet. Helsetilstand, problemstilling, forventningen antall behandlinger , forventede resultater og pris. Dette gjelder nesten alle behandlingene vi utfører. En konsultasjon trenger ikke å føre til behandling. Målet vårt er at kunden skal være mer bevisst for behandling og resultatet og ha en plan til å følge opp.
 
For bestilling av kosmetisk / medisinsk behandlinger du kan  post@theskin.no,  22 54 83 00

HIFU er den mest avanserte teknologien for innstramming av huden basert på High Intensitet Fokusert Ultralyd (HIFU) som vil løfte og stramme huden og nesten erstatte kirurgisk ansikts- og nakkeløft. Med Hifu behandlingen kan vi gi deg en mer markert kjevelinje, og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, samt at en kan få et løft av øyebryn. Hifubehandlingen kan også brukes på kropp. Den er effektiv på oppstramming av mage, «grevinneheng», lår og rumpe.

Prisliste

Ansikt – 7000
Ansikt og Hals – 9000
Hals – 4000
Panne + øyebryn – 3000
Dobbelthake – 3000

Mesoterapi er en ikke-kirurgisk hudforyngelsesbehandling rettet mot å redusere problemområdene i ansiktet og kroppen. Mesoterapi kan brukes til foryngelse i ansikt, nakke og under øye, og også for vanlige bekymringer som tynning av hår. Mesoterapibehandlinger innebærer å injisere hyaluronsyre, vitaminer, enzymer, hormoner og planteekstrakter direkte i mesoderm (midterste lag av huden). Mesoterapi brukes til forebygging eller behandling av hårtap og hjelper til hårgjenvekst.

Mesoterapi også brukes til fjerne lokale fettsamlinger. Det erstatter ikke slanke behandling.  Mesoterapi passer til alle type hudtilstand og alder. Det passer best for de som ikke kan få microneedling behandling.

Prisliste

Vanlig Mesoterapi
Full Ansikt – 2700
Hals – 2500
Øynene – 2000
Hår – 2200

VIP Mesoterapi
Profhilo (Ansikt / hals hudforyngelse) – 3500
Revitacare – 3500

Microneedling er en minimalt invasiv kosmetisk prosedyre som brukes til å behandle hudproblemer via kollagen produksjon. Denne behandlingen hjelpe de som ønsker å redusere aknearr, kviser og strekkmerker og ujevn overflat. Microneedling fungerer ved å lage kontrollerte mikroskader i huden din, som kroppen din vil helbrede mens huden produserer kollagen. Mer kollagen betyr glattere, yngre hud. Vi bruker spesielle serum under microneedling behandling  for å få best mulig effekt av behandlingen.

Prisliste

Microneedling Ansikt – 2500
Microneedling Ansikt og hals – 3000
Microneedling rundt øynene – 3000

PRP har blitt en svært etterspurt ikke-kirurgisk prosedyre for ansikts- og hudforyngelse. PRP-terapi er en behandling som bruker dine egne blodplater for å stimulere ny cellevekst, og hjelper til med å forbedre hudfarge, hudstruktur og gjenopprette tapt ansiktsvolum. PRP behandling er også veldig populær og effektiv mot hårtap. PRp behandling er viktig behandling hos de som går gjennom hårtransplantasjon.

Prisliste

Hodebunn hele hode – 4990
Hodebunn kron – 3990 
Ansikt – 3200
Under øynene – 4000
Hals – 4900

Dermal filler er små injeksjoner av gel, vanligvis sammensatt av hylauronsyre, som fyller ut rynker og tilfører volum til mykt vev. Du kan ha filler i forskjellige deler av ansiktet ditt: rundt øyet, kinnene, munnen og kjevelinjen, leppene, sinnerynke, panne…
Filler er innholder hyaluronsyre, det naturlige stoffet som finnes i mange områder av kroppen som kan holde 1000 ganger sin vekt i vann. Hyaloronik filler hjelper til med å opprettholde ansiktsformen, jevne ut rynker i huden og gir fuktighet.

Prisliste

Revolax – 1 ml – 2900
Revolax – 2 ml – 5000
Juvederm – 1 ml – 3700
Juvederm – 2 ml – 6300
Restylane – 1 ml – 3500
Restylane – 2 ml – 6500

Plasma Pen er verdens mest avanserte, ikke-invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende enhet som brukes til å behandle rynker og hengende, kjedelig hud. Plasma-pennen er en FDA-godkjent, CE-godkjent enhet som brukes til å utføre fibroblastbehandling, en teknikk som brukes til å stimulere produksjonen av kollagen i huden.

En kjemisk peeling er en prosedyre der en kjemisk løsning blir påført huden for å fjerne topplagene. Huden som vokser tilbake etter en kjemisk peeling er jevnere og yngre.
Kjemisk peeling brukes til å behandle rynker, misfarging av hud og arr – vanligvis i ansiktet. En kjemisk peeling kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre kosmetiske prosedyrer.

Prisliste

Peeling acne – 950
Peeling rynker – 950
Peeling eye corrector – 850
Peeling MG-TCA – 950
Peeling ansikt og hals – 1500
Peeling decolte – 1400

Injeksjoner slapper av musklene i ansiktet ditt for å glatte ut linjer og rynker ,slik som kråkeføtter og rynker. Det er ikke permanent .Det varer vanligvis i rundt 3 eller 4 måneder. Vi bruker vistabel og xeomin til å behandle rynker med Botox. Prisen varierer etter omfang og behov. Vi bruker også Botox i kombinert med andre behandlinger. Det er ikke behov for bedøvelse .Hvis du ønsker bedøvelse , kommer 150 kr i tilleg til prisen.

Prisliste

1 Område botox – 1990
2 Område botox – 2990
3 Område botox – 3490