KJØPBETINGELSER

Betaling

Vi bruker Easy nets som samarbeidspartner på betaling . Du som kunde kan enkelt velge mellom kort og fakturabetaling og har også muligheten til å betale med vipps .overføring skjer med sikker SS-kryptering . Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle.
Når du betaler med kort reserveres beløpet på ditt betalingskort frem til bestillingen din sendes fra oss.
Easy faktura
Du må være 18 år , ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge for å benytte faktura . Adressen kan ikke være en postboksadresse.

Leveringsmetoder

Du har tre leveringsalternativer i vår nettbutikk :
Servicepakke-Posten / bring
Når du handler hos oss kan få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 50 kr . Servicepakke fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor . Du mottar SMS og / Mail når sendingen er ankommet postkontoret.

Hente i butikk

Du kan hente orderen din gratis i klinikken . Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hente . Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut – og legitimasjon må fremvises.

Levering på dør

Du kan velge å få levert bestillingen din hjem på døren . Fast fraktpris er da 99,- pakken vil leveres på døren hjem på kvelden , og sjåføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss . I perioden med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss .