Hull i ørene

Medisinsk ørehulling

Hos oss vil du finne den beste og mest skånsomme måten å ta hull i ørene på, enten man tar ett eller to hull.

Vi bruker:

– medisinsk titan – som ikke er blandet ut eller avgir nikkel

– medisinsk plast – for et skånsomt og allergifritt resultat (anbefales for barn)

Ved ørehulling på barn, setter vi begge hullene samtidig, slik at man kommer ut av salongen med to hull og et barn med en bedre og mildere opplevelse. Her anbefaler vi øredobber av medisinsk plast.

Aldersgrense med foresatte: 5 år

Aldersgrense uten foresatte: 18 år

Noen enkle råd til deg som nettopp har tatt hull i ørene

  • Ta aldri på ørene med urene hender og ikke snurr på øredobben
  • Rengjør dine nye hull (forside og bakside) nøye to gang om dagen. Bruk flytende såpe og rennende vann en gang om dagen. feks i kombinasjon med dusj. Skyll deretter godt med rennende vann og tørk godt med kleenex, q-tips eller hårføner. Vi anbefaler å bruke Blomdahl Piercing Aftercare servietter.
  • Ikke ta ut øredobbene ved rengjøring
  • Pass på at det alltid er rent, tørt og luftig rundt de nye hullene
  • Dekk til øreflippen når du påfører hårspray, parfyme, hårfarge eller andre kjemikalier
  • Vær ekstra forsiktig når du trekker klær over hodetm slik at ikke øredobbene fester seg i klærne
  • Etter 6 uker (brusk 12 uker) tar du forsiktigt ut innskytningsøredobbene – gjerne direkte etter dusj. Vær forsiktig når du umiddelbart deretter setter inn øredobbene med nøye rengjorte hender. Vi anbefaler hudvennlige Blomdahl Caring Jewellery øredobber
  • Unngå å være uten øredobber det første året etter øre-piercingen, da hullet kan krympe og gro.
  • Ved bad i basseng, hav eller sjø; Absolutt ikke under de første dagene. Vent så lenge som mulig, bad så kort tid som mulig, unngå hodet under vannet. Når du kommer opp: Vask øret med såpe og rennende vann, tørk øret med kleenex eller q-tips.

Viktig

Ved infeksjon: Hvis hullet er i den myke delen av øret, øreflippen, ta ut øredobben og vask rent. Dersom det ikke har blitt bedre dagen etter må du ta kontakt med lege. Hvis hullet er i ørets brusk, ta ut øredobben, vask rent og kontakt lege. Er problemet slik at du er i tvil, kontakt lege!

Obs

Ved bruk av uegnede øredobber etter legeperioden, vil det fortsatt være en risiko for å utvikle allergi. Bruk egnede øredobber i bla. plastisk eller titan.

Slik fjerner du øre-piercing smykkene

Vask øre og hender. Hold rundt smykkedelen på ørets framside med fingrene, med den andre hånden vipper du av baklåsen til den ene siden slik at du kjenner at plasten gir etter, vipp deretter på samme måte den andre veien og baklåsen løsner enkelt